CONTACTEER ONS:

We beantwoorden jouw vragen binnen de...........?

8 Kasteeldreef
Laarne, Vlaanderen, 9270
Belgium

Blog

SHOPPEN OP ZONDAG

KIM VERVAET

In december is de shop open op ZONDAG van 10u tot 16u.

Reserveer je liever je cadeautjes op voorhand, bezoek dan zeker de webshop. Laat je cadeautjes inpakken en kom ze afhalen op een tijdstip dat jou het beste past.

Kasteeldreef 8b
9270 Laarne

Welkom!

Kim.

Klaar voor 2021

KIM VERVAET

Wij zijn dan klaar voor een nieuw jaar he.

Dat 2020 een jaar met veel uitdagingen was, gaan we niet onder stoelen of banken steken. En hoewel het op sommige momenten heel beangstigend aanvoelde, kan ik er toch positief naar terugkijken.

Bij elke uitdaging of probleem hoort steeds een oplossing. Misschien niet meteen de juiste, maar daar leren we uit. We hebben geprobeerd en zijn geslaagd, dat heeft ons veel energie en zelfvertrouwen gegeven. Bij elke twijfel die we voelden dachten we na, samen, en dat bracht ons als team dichter bij elkaar. Elk gevoel van onmacht bracht emoties met zich mee en daarover hebben we gepraat met elkaar en met onze klanten. De steun van onze klanten was hartverwarmend.

Ik kan me ook herinneren hoe ik als ondernemer twee gezichten had. Eentje die het belang van ieders gezondheid recht in de ogen keek en af en toe vergat om ook mens te zijn. Maar ook een gezicht met de kin omhoog, die zin had om te groeien en te boomen. Ergens in oktober hebben ze neus aan neus gestaan.

Alsof mijn intuïtie me voor was had ik enkele weken ervoor een coachingtraject vastgelegd met @veronicademarest aka coach V.
We wandelden (en dat doen we nog steeds) om de twee weken door de Gentbrugse Meersen. En ik praat. Heel veel.
Ik praat over de uitdagingen waarvoor we als familiebedrijf staan, hoe ik me voel als ondernemer in deze tijden en hoe onze toekomstplannen eruitzien.
Maar dus ook over mijn paniekskes, hoe ik mijn best moet doen om positief te blijven en de pakken stress die ik heb.

Veronica maakt alles helder, zorgt voor perspectief en leert me te begrijpen, te leren en vooral te aanvaarden zonder me schuldig te voelen. Van de twee beste keuzes die ik in 2020 heb gemaakt, is zij er eentje van. En dankzij haar zal 2021 over meer dan twee beste keuzes beschikken.
Bedankt Veronica.

#bestekeuzes #dankbaar #2021 #2021letsdothis

received_406773890591115.jpg

KIM. heeft een webshop

KIM VERVAET

Inderdaad, het is er dan toch van gekomen: KIM. heeft een webshop.
Ik heb altijd gezworen dat ik nooit een webshop zou openen. Omdat ik het gewoon niet passen vind bij mijn concept. Ik had altijd het gevoel dat ik ‘mijn verhaal’ niet kon overbrengen via een webshop. Het verhaal waarbij ik mijn liefde voor het Noorden wil delen. De sfeer, het gevoel, de gezelligheid. Ik hou van de babbels, van het persoonlijk contact, ik vind het leuk om mijn klanten te inspireren en raad te geven bij hun keuze.
Mijn mening blijft dezelfde. Maar de situatie is veranderd. In augustus keek ik al uit naar de feestdagen en deed ik massa’s kerstinkopen voor de shop. Want de kerstperiode is in alle eerlijkheid voor mij de beste periode van het jaar. Niet alleen de verkopen liggen een pak hoger dan tijdens het jaar maar ook de sfeer is voor mij het toppunt van het jaar in de shop. Cadeautjes maken, warme chocomelk drinken, hartjeswafels bakken, brandende kaarsen, gezellige babbeltjes, …
Enfin, ik kan zo nog uren verder mijmeren maar ondertussen blijf ik wel zitten met mijn kerstcollectie.
Een webshop dus.
Zoals velen misschien van jullie weten is mijn shop een uit de hand gelopen hobby die ik naast onze interieurzaak Interieur Vervaet run. 2 zaken die elkaar een hand geven en die in de toekomst ongetwijfeld zullen samengebracht worden.
Daarom heb ik er voor gekozen om enkel voor de optie ‘afhalen’ te kiezen. Zo heb ik voldoende tijd en ruimte om jullie orders met de nodige dosis liefde klaar te maken.

Klik hier voor een bezoekje aan de webshop :)

Liefs
Kim.

Kompass-smykke-red-600x401.jpg