CONTACTEER ONS:

We beantwoorden jouw vragen binnen de...........?

8 Kasteeldreef
Laarne, Vlaanderen, 9270
Belgium

Blog

Waarom Nicolas Vahé mijn held is

KIM VERVAET

Ik stop het niet onder stoelen of banken maar ik heb een hekel aan koken. Maar een mens moet toch eten? Dus easy cooking please! Dankzij de Franse chefkok Nicolas Vahé heb ik een gamma aan easy food ontdekt. Te beginnen met mijn favorieten: pesto, breadsticks, granola, limonade maar ook olijfolie, grof zeezout, saladedressing, saladetopping, crackers, confituur, honing, pasta, risotto,.. (en ik kan nog een tijdje doorgaan). In mijn shop verkocht ik tot kort enkele veilige keuzes zoals pesto en crackers. Maar ik was duidelijk niet de enige die fan was van al dit lekkers en dus heb ik ervoor gekozen mijn gamma in de shop aanzienlijk uit te breiden. Verwen jezelf met een selectie zoet of zout of maak er iemand heel gelukkig mee. ;)

Cadeautip: kies een verpakking (doosje of emmertje), bepaal het budget, kies voor een selectie zoet en/of zout en je hebt gegarandeerd een lekker cadeau. (receptenboekje inbegrepen)

SHOP: Kasteeldreef 8b in Laarne (B)

DOIY

KIM VERVAET

Dat ik een zwak heb voor Scandinavisch design hoef ik jullie niet meer te vertellen. Maar dat wil niet zeggen dat ik niet open sta voor nieuwe dingen. Zo leerde ik bijvoorbeeld enkele maanden geleden DOIY kennen. Een Spaans merkje. Met een tikkeltje humor en veel creativiteit brengen ze ons betaalbaar design om te delen (of om zelf te houden).

Volgende items zijn beschikbaar in mijn shop. (Kasteeldreef 8b in Laarne)

Set of creative glasses with different shapes that feature a cactus once stacked.

Porcelain storage box inspired in the mythical phrenology head coming form the 19th century. It is both a useful object to hide your belongings and a decorative piece for your home.

Retro apperitive set composed of four bowls and a toothpick holder. It composes a wine bottle once stacked so that it becomes a piece of decoration in your home.

Set of two elegant metal trays that compose an eye when overlaid.

Styled by

KIM VERVAET

Ter gelegenheid van mijn stylingopdracht voor Nest Gent liet ik een logo ontwerpen door Femlee. Ik vroeg Femke een stijlvol maar eenvoudig logo. Wel dit is het resultaat. Helemaal fan van.

Ben je in de buurt van Gent Zuid, spring dan zeker eens binnen in de oude Bib. Daar verzamelt NEST ("a new established state of temporality") tal van pop-ups en nieuwe bedrijfjes. Je kan er terecht voor een hapje, een drankje, tal van evenementen en een prachtig uitzicht over Gent op de 6de verdieping ;)