CONTACTEER ONS:

We beantwoorden jouw vragen binnen de...........?

8 Kasteeldreef
Laarne, Vlaanderen, 9270
Belgium

Blog

It's a wrap

KIM VERVAET

Eindelijk is het zover, de launch van mijn webshop!
Omdat dit helemaal nieuw is voor mij heb ik op zeker gespeeld en ben ik begonnen met maar een beperkte greep uit mijn collectie. Na de try-out periode vul ik snel mijn online gamma aan. Kunnen jullie niet wachten, dan zijn jullie steeds welkom in mijn shop in Laarne ;)
Betalen in de webshop kan met creditcard. Heb je dit niet in je bezit dan is dit geen enkel probleem, betalen via overschrijving of Paypal kan ook. Hiervoor stuur je een mailtje naar kim@decovervaet.be met jouw gegevens en de items die je graag wil aankopen. Als ik de overschrijving ontvangen heb worden de goodies opgestuurd. Veel shopplezier!

Creatief brein achter de website/webshop: Femlee.com (1000xbedankt)

14074580_10154290139908463_1811059933_o.jpg