CONTACTEER ONS:

We beantwoorden jouw vragen binnen de...........?

8 Kasteeldreef
Laarne, Vlaanderen, 9270
Belgium

Waarom Nicolas Vahé mijn held is

Blog

Waarom Nicolas Vahé mijn held is

KIM VERVAET

Ik stop het niet onder stoelen of banken maar ik heb een hekel aan koken. Maar een mens moet toch eten? Dus easy cooking please! Dankzij de Franse chefkok Nicolas Vahé heb ik een gamma aan easy food ontdekt. Te beginnen met mijn favorieten: pesto, breadsticks, granola, limonade maar ook olijfolie, grof zeezout, saladedressing, saladetopping, crackers, confituur, honing, pasta, risotto,.. (en ik kan nog een tijdje doorgaan). In mijn shop verkocht ik tot kort enkele veilige keuzes zoals pesto en crackers. Maar ik was duidelijk niet de enige die fan was van al dit lekkers en dus heb ik ervoor gekozen mijn gamma in de shop aanzienlijk uit te breiden. Verwen jezelf met een selectie zoet of zout of maak er iemand heel gelukkig mee. ;)

Cadeautip: kies een verpakking (doosje of emmertje), bepaal het budget, kies voor een selectie zoet en/of zout en je hebt gegarandeerd een lekker cadeau. (receptenboekje inbegrepen)

SHOP: Kasteeldreef 8b in Laarne (B)