CONTACTEER ONS:

We beantwoorden jouw vragen binnen de...........?

8 Kasteeldreef
Laarne, Vlaanderen, 9270
Belgium

Blog

KIM. heeft een webshop

KIM VERVAET

Inderdaad, het is er dan toch van gekomen: KIM. heeft een webshop.
Ik heb altijd gezworen dat ik nooit een webshop zou openen. Omdat ik het gewoon niet passen vind bij mijn concept. Ik had altijd het gevoel dat ik ‘mijn verhaal’ niet kon overbrengen via een webshop. Het verhaal waarbij ik mijn liefde voor het Noorden wil delen. De sfeer, het gevoel, de gezelligheid. Ik hou van de babbels, van het persoonlijk contact, ik vind het leuk om mijn klanten te inspireren en raad te geven bij hun keuze.
Mijn mening blijft dezelfde. Maar de situatie is veranderd. In augustus keek ik al uit naar de feestdagen en deed ik massa’s kerstinkopen voor de shop. Want de kerstperiode is in alle eerlijkheid voor mij de beste periode van het jaar. Niet alleen de verkopen liggen een pak hoger dan tijdens het jaar maar ook de sfeer is voor mij het toppunt van het jaar in de shop. Cadeautjes maken, warme chocomelk drinken, hartjeswafels bakken, brandende kaarsen, gezellige babbeltjes, …
Enfin, ik kan zo nog uren verder mijmeren maar ondertussen blijf ik wel zitten met mijn kerstcollectie.
Een webshop dus.
Zoals velen misschien van jullie weten is mijn shop een uit de hand gelopen hobby die ik naast onze interieurzaak Interieur Vervaet run. 2 zaken die elkaar een hand geven en die in de toekomst ongetwijfeld zullen samengebracht worden.
Daarom heb ik er voor gekozen om enkel voor de optie ‘afhalen’ te kiezen. Zo heb ik voldoende tijd en ruimte om jullie orders met de nodige dosis liefde klaar te maken.

Klik hier voor een bezoekje aan de webshop :)

Liefs
Kim.

Kompass-smykke-red-600x401.jpg