CONTACTEER ONS:

We beantwoorden jouw vragen binnen de...........?

8 Kasteeldreef
Laarne, Vlaanderen, 9270
Belgium

TRAVEL

Zweden zomer 2016

KIM VERVAET

Vakantie, je bestie, zon en Zweden. Ok, die zon was er misschien niet altijd, maar toch veel. Een planning hadden we niet, we wisten alleen dat we naar Zweden gingen. De rest kwam vanzelf. Normaal ben ik een obsessieve planner omdat ik echt niets wil missen. Maar Evelien heeft me geleerd om los te laten en het moment te laten beslissen. En ik moet wel toegeven dat het best wel meegevallen is. Zweden heeft zeker enkele highlights, maar het land heeft zoveel moois te bieden dat je gewoon de auto kan nemen en uren kan rijden zonder verveeld te raken.

2 weken lang reden we rond met een jeep van het ene meer naar het andere. Onze slaapplek was een matras in de koffer van de jeep (op voorhand getest en goedgekeurd). We hadden een hele Renmans zak vol met Aldi rijst gecombineerd met vis en groenten uit blik. Liever enkele kilometers verder rijden dan geld uit te geven aan luxe en comfort. En om eerlijk te zijn: we hebben niets gemist. We genoten van het uitzicht, onze uiterst zorgzaam uitgekozen slaapplekken (aan water aub, zodat we ons konden wassen) en onze basismaaltijd "rijs-vis-groenten". Ons geluk zat in de kleine dingen. Een kampvuur, een overstekend rendier, mist op het water, het geluid van kleine roofvogels die hun vleugels willen strekken,... Maar ons grootste geluk was toch als we de ideale kampeerplaats gevonden hadden! Opstaan en recht het ijskoude water in. Heerlijk.

Onze trip:

15/07: in panne in Eindhoven #terugnaarhuis
16/07: Melle(B)->Odense(DK)
17/07: Odense(DK)->Malmö->Bankeryd

18/07: Bankeryd->Tividens

19/07: Tividens->Arvika (Glaskogen)

20/07: Arvika (Glaskogen)->Tyngsjö

21/07: 4daagse kanotocht start Tyngsjö

22/07: 4daagse kanotocht regio Tyngsjö

23/07: 4daagse kanotocht regio Tyngsjö

24/07: 4daagse kanotocht regio Tyngsjö

25/07: Tyngsjö->Fujufjallet (nat.park)

26/07: Fulufjallet->Idre->Noorwegen

27/07: Noorwegen->Grossby->Stenungsund Ucklum
28/07: Stenungsund Ucklum->Mellbystrand