CONTACTEER ONS:

We beantwoorden jouw vragen binnen de...........?

8 Kasteeldreef
Laarne, Vlaanderen, 9270
Belgium

Blog

Design van eigen bodem

KIM VERVAET

Belgisch design... iets waar we alleen maar fier op kunnen zijn! Naast mijn collectie, die ik meestal uit Deense collecties kies, probeer ik ook het Belgisch design te vertegenwoordigen in mijn shop. En een van die merken is Straff Design. Eerder op mijn blog stelde ik jullie hun Little Keepers voor. Een item dat de nieuwe "hangplant" trend alleen maar eer aan doet. Strak design in combinatie met een kleurrijke bloem of hangplant, klasse.
Vandaag stellen ze hun Facetpots voor. Dezelfde strakke vorm maar dan voor op de vaste bodem. Ideaal om al jouw bloemen en planten meer karakter te geven. Met een uitgebreid kleurpalet vind je zeker iets wat bij je interieur en smaak past! 

Beschikbaar in mijn shop (Kasteeldreef 8b in Laarne) en webshop.