CONTACTEER ONS:

We beantwoorden jouw vragen binnen de...........?

8 Kasteeldreef
Laarne, Vlaanderen, 9270
Belgium

Blog

Roomin@GHENT

KIM VERVAET

Ben je dit weekend in de buurt van Gent dan is het openingsweekend van "the new Roomin experience" een echte aanrader om te bezoeken.
Ga er jouw interieurinspiratie opdoen in een herenhuis aan de Dampoort. Onder handen genomen door Bart Degryse van Flow Interior. Laat je rondleiden doorheen het huis en maak kennis met de 18 meewerkende partners van dit mooie plaatje. Ontdek er nieuwe kleuren, knap design en de niet te missen motivation quotes ;)

Adres: Kasteellaan 495 in Gent (vlak aan de Dampoort)
Openingsweekend op 24 en 25/9 van 11u tot 18u
Meer info over dit evenement vind je op de website en de facebookpagina van Roomin.

Te strakke planning dit weekend? Geen nood, de 'ervaringswoning' is nog te bezoeken tot 18 december 2016. Je kan er dan ook terecht voor evenementen zoals workshops, demo's en DIY-weekends. Meer info hierover op Roomin.