CONTACTEER ONS:

We beantwoorden jouw vragen binnen de...........?

8 Kasteeldreef
Laarne, Vlaanderen, 9270
Belgium

Blog

Find your style

KIM VERVAET

Dat ik gek ben van alles wat uit het Noorden komt hoef ik jullie niet meer te vertellen.
Maar nu hebben wij (Decovervaet) net het nieuw boek ontvangen van Sandberg en dat wou ik toch graag even delen met jullie. Dit Zweedse bedrijfje ontwerpt behangpapier met een duidelijke Scandinavische invloed. Hun nieuwe collectie "Familj" is echt een schot in de roos wat betreft frisse kleuren en vernieuwende prints.

"Big or small, child or adult, as long you are young at heart you will feel at home in Familj. A collection that offer space for socializing as well as room to live everyday life to the fullest. Playfulness and togetherness prevail in Sandberg Familj, a family of wallpapers that embraces anyone who is or has been a child."

Er staat zelf een heel leuk stijl/persoonlijkheids-testje op de website.

De collectie is beschikbaar bij Decovervaet in Laarne.