CONTACTEER ONS:

We beantwoorden jouw vragen binnen de...........?

8 Kasteeldreef
Laarne, Vlaanderen, 9270
Belgium

Blog

#OOTD

KIM VERVAET

Voor alles een eerste keer zeggen ze. Wel jullie kunnen vanaf vandaag mijn allereerste outfitpost OOIT lezen op Hello Sunshine. Een beetje vreemd om eens niet over interieur of deco te schrijven maar toch een leuke ervaring. Ons online platform Hello Sunshine geeft mij de mogelijkheid te schrijven over alles wat me interesseert, boeit en bezighoudt. Niet dat ik de mode zo hard volg, maar ik hou er wel van me mooi te kleden met enkele basics. Dus ik dacht "let's do this". En met zo'n lieve fotografe aan mijn zijde die me kalm weet te houden op zo'n ongemakkelijk moment (voor de camera staan voelt altijd een beetje onwennig) is dit helemaal goed gekomen. WOOPIE
Foto: Femlee
Dogmodel: Yoko

(Lees het volledige artikel hier)